De 13e Groots. (15)

Gepubliceerd op: 10-06-2018 foto #52882 0 commentaren 0 stemmen

Categorie:Evenement - Guus Meeuwis     Stadsdeel:Strijp    Jaar:2018 Groep:-    Bijdrager:Arno van der Linden

OMSCHRIJVING

De 13e Groots:
Diggy Dex trapte af met frisse hitjes als Slaap Lekker en Treur Niet. Het laatste samen met americana-muzikant JW Roy. Progrock / Braziliaanse metal werd gebracht door Ego Kill Talent. Fanfarepunk van De Kift. En Eindhovense luisterpop door Man from The South. Ilse DeLange mocht weinig verrassend aanschuiven in het duet Geluk, titelnummer van Meeuwis' kersverse 'echtscheidingsplaat'. Mannenkoor Mastreechter Staar met Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben van Joost Nuissl. Credible rapper Kraantje met Welkom in de Feesttent en Pappie. En tegen het einde de hardstyle-set van live-dj Mental Theo.

Een stadion vol niet-bijgelovige fans, die de kans op een regenbui op de koop toe namen
Veruit de meesten van die 33.000 fans, kozen voor een gegarandeerd avondje Brabantse gezelligheid bij Guus, die heel slim de keuze van de nummers, had aangepast. Waardoor een succesvolle 14e editie nu al wordt gegarandeerd. Een niet onbelangrijk detail; veel complimenten waren er voor de geluidskwaliteit, en dat in een stadion!
De hitlijst, zoals ik die vermeldde, komt uit 'vreemde bronnen'. Onjuistheden graag doorgeven.
Onze dank gaat ook uit naar Arno van der Linden, onze vaste evenementen-fotograaf, die ons telkenmale voorziet van een grote aantallen foto's. ARNO DA GE BEDANKT ZIJT DA WITTE.
(Frans)
.

DEEL DEZE FOTO    

SOORTGELIJKE FOTO'SCOMMENTAREN (0)SIGN IN OR REGISTER TO JOIN THE CONVERSATION


© Copyright 2013 EINDHOVEN-IN-BEELD.nl Alle rechten voorbehouden.