Over Ons


Op 6 april 2005, nu ruim twaalf jaar geleden, startte ik de eerste interactieve ‘Eindhoven-site’ onder dezelfde naam als nu nog steeds boven deze site prijkt; www.eindhoven-in-beeld.nl Er volgde een explosief succes, dat (met wat schommelingen) tot aan de dag van vandaag aanhoudt. Ik vormde een stichting, maar nam weer afscheid van die club. Die echter deze website copieerde en onder een bijna gelijke naam online zette, onrechtmatig en vooral verwarrend voor de argeloze bezoeker. Op verzoek is daarover uitgebreider info beschikbaar. Let wel, de huidige bestuursleden van deze stichting waren geen partij in de toenmalige splitsing.

Verder bleven we negen jaar onder de vlag van het Schotse Plexus-Media opereren, met helaas afnemende inzet van hun zijde. Tot in maart 2014 de kans ontstond om onder gunstige condities deels mee te liften met het nieuwe Photo-forums, incl. de software-ontwikkeling voor déze vernieuwde site. Sindsdien is EINDHOVEN-IN-BEELD.nl geheel zelfstandig. Wij werken geheel belangeloos, ontvangen op geen enkele wijze subsidie of financiële ondersteuning, zijn geheel onafhankelijk zijn en zullen èlke ongewenste beïnvloeding terzijde leggen

EINDHOVEN-IN-BEELD wil een beeld geven van Eindhoven en haar bewoners, vanaf het ontstaan van de afzonderlijke dorpen tot aan vandaag de dag. Daarbij geven we ook de vele honderden bijdragers graag veel vrijheid, uiteraard binnen spelregels zoals verwoord in de Algemene Voorwaarden.
Daarin vindt u tevens nadrukkelijk vermeld dat de auteursrechten- en aanverwante wetgeving geldt voor de gehele inhoud (data en programmatuur) van EINDHOVEN-IN-BEELD.nl Mocht u van mening zijn, dat bepaalde foto’s niet getoond zouden moeten worden, neem dan contact met ons op.

EINDHOVEN-IN-BEELD ontleent haar bestaansrecht vooral aan de belangeloze inbreng middels foto’s en commentaren door al die honderden bijdragers. Vanwege veiligheid en privacy bescherming is het nodig dat de bijdragers zich eenmalig registreren. Nieuw ingezonden materiaal wordt (vrijwel) dagelijks beoordeeld

Frans Gommers
18 juni 2017.


© Copyright 2013 EINDHOVEN-IN-BEELD.nl Alle rechten voorbehouden.