Over Ons


Op 6 april 2005, bijna negen jaar geleden, startte ik de eerste interactieve ‘Eindhoven-site’ onder dezelfde naam als nu nog steeds boven deze site prijkt; www.eindhoven-in-beeld.nl Er volgde een explosief succes, dat met wat schommelingen tot aan de dag van vandaag aanhoudt. Ik vormde een stichting, maar nam weer afscheid van die club. Die echter deze website copieerde en onder een bijna gelijke naam online zette, onrechtmatig en vooral verwarrend voor de argeloze bezoeker. Op verzoek is daarover uitgebreider info beschikbaar.
Verder bleven we negen jaar onder de vlag van het Schotse Plexus-Media opereren, met helaas afnemende inzet van hun zijde. Tot in maart 2014 de kans ontstond om onder gunstige condities deels mee te liften bij de nieuwe Photo-forums van mijn zoon, met de software ontwikkeling voor deze vernieuwde site. Sindsdien is EINDHOVEN-IN-BEELD.nl geheel zelfstandig en werkt nog steeds zonder enig commercieel doel.
We werken geheel belangeloos en ontvangen op geen enkele wijze subsidie of financiële ondersteuning. Niet zonder trots durf ik te stellen dat we, waarschijnlijk als enige organisatie in deze richting in Eindhoven, geheel onafhankelijk zijn. De redactie kan daardoor elke beïnvloeding ongestraft terzijde leggen..
EINDHOVEN-IN-BEELD wil een beeld geven van Eindhoven en haar bewoners, vanaf het ontstaan van de afzonderlijke dorpen tot aan vandaag de dag. Daarbij geven we ook de vele honderden bijdragers graag veel vrijheid, uiteraard binnen spelregels zoals verwoord in de Algemene Voorwaarden.
Daarin vindt u tevens nadrukkelijk vermeld dat de auteursrechten- en aanverwante wetgeving geldt voor de gehele inhoud (data en programmatuur) van EINDHOVEN-IN-BEELD.nl Mocht u van mening zijn, dat bepaalde foto’s niet getoond zouden moeten worden, neem dan contact met ons op.
EINDHOVEN-IN-BEELD ontleent haar bestaansrecht vooral aan de belangeloze inbreng middels foto’s en commentaren door al die honderden bijdragers. Vanwege veiligheid privacy bescherming is het nodig de bijdragers zich eenmalig registreren. Nieuw ingezonden materiaal wordt (vrijwel) dagelijks beoordeeld

Frans Gommers
24 maart 2014


© Copyright 2013 EINDHOVEN-IN-BEELD.nl Alle rechten voorbehouden.